Tietokirja nuorille

Työn alla: työparin kanssa tekemäni tietokirja ilmestyy alkuvuodesta 2020 (Kustantamo S&S).

Docventures

Docventuresin 6. kausi ja kevään 2019 erikoisjaksot. Featuretoimittajana ideoin ja tein laajoja verkkojuttuja viikon teemoista ja muun muassa koosteet Talk Show'n kohokohdista.

Elämäkerta yksityisasiakkaalle

Yksityisasiakkaan tilaama elämäkerta ilmestyi omakustanteena joulukuussa 2017.

Promillen projekti

Promillen projekti on Helsingin yliopiston tutkimushanke, joka yhdistää akateemista tutkimusta ja tutkivaa journalismia. Toimittajana tein taustatyötä ja etsin datasta uutisia.

Nuoret estradille -mediaopas

Toimitin artikkeleita Aikakausmedian ja Sanomalehtien liiton nuorille suunnattuun mediakasvatusoppaaseen. Aiheita olivat muun muassa trollit, vloggaajan vastuu ja faktantarkistus.
Julkaistu 2017.

Uusi Inari

Uusi Inari on Suomen ensimmäinen pop up -paikallislehti, joka koetteli paikallisjournalismin rajoja.
Päätoimittamani verkkolehden julkaisuaika oli helmikuun puolivälistä maaliskuun puoliväliin vuonna 2015. Tuona aikana toimitus asui ja teki työtään Inarissa.
Työ rahoitettiin pääosin joukkorahoituksella.
Julkaistu 2015.

Wahlroos: Epävirallinen elämäkerta

​Teimme Tampereen yliopiston vierailevan professori Tuomo Pietiläisen johdolla auktorisoimattoman elämäkerran Björn Wahlroosista. Olin paitsi yksi kirjan 26 kirjoittajasta myös osa pienempää editointitiimiä, joka vastasi kirjan tyylin yhtenäisyydestä. Teos oli ehdolla Tutkivan journalismin yhdistyksen myöntämän Lumilapio-palkinnon saajaksi.
Into Kustannus 2013.

Suunnistusseura RasTiimin 20-vuotishistoriikki

Kirjoitin yhdessä Veikko Vähäsöyringin kanssa historiikin RasTiimi ry:n kahdestakymmenestä ensimmäisestä toimintavuodesta.
Julkaistu 2010.