Vaikuta! Maailmanparantajien kirja

Eveliina Koskirannan kanssa tekemäni tietokirja (Kustantamo S&S) kertoo 18 tarinaa nuorista aktivisteista ja siitä, kuinka he muuttavat maailmaa.
Ilmestyi maaliskuussa 2020.

Lapset ja nuoret äänessä -opas

On tärkeää, että lasten ja nuorten näkemykset kuuluvat mediassa! Toimitin artikkeleita Uutismedian Liiton Lapset ja nuoret äänessä -oppaaseen. Toimitusten ja koulujen käyttöön tehty opas antaa näkökulmia ja käytännön vinkkejä lasten ja nuorten haastattelutilanteisiin.
Julkaistu 2021.

Docventures, kaudet 6, 7 ja 8

Featuretoimittajana ideoin ja tein laajoja verkkojuttuja viikon teemoista ja muun muassa koosteet Talk Show'n kohokohdista. Docventures voitti uutis-, ajankohtais- ja asiaohjelmasarjan Venla-palkinnon vuonna 2019.

Pallo hallussa -mediaopas

Toimitin artikkeleita Sanomalehtien Liiton Pallo hallussa -oppaaseen. Nuorille suunnattu opas antaa työkaluja ilmastouutisoinnin tarkasteluun ja avaa median roolia aiheesta kertomisessa ja torjunnassa.
Julkaistu 2020.

Kilpailevat totuudet

Kirjoitin Ylioppilaslehden Kilpailevat totuudet -antologiaan talousjournalismista. Julkaistu keväällä 2018.

Elämäkerta yksityisasiakkaalle

Yksityisasiakkaan tilaama elämäkerta ilmestyi omakustanteena joulukuussa 2017.

Huipputuloiset

Olin toimittajana Helsingin yliopiston tutkimushankkeessa, joka yhdisti akateemista tutkimusta ja tutkivaa journalismia. Toimittajana tein taustatyötä ja etsin datasta uutisia. Projektin lopputuloksena ilmestyi Anu Kantolan ja Hanna Kuuselan Huipputuloiset — Suomen rikkain promille -teos.

Nuoret estradille -mediaopas

Toimitin artikkeleita Aikakausmedian ja Sanomalehtien liiton nuorille suunnattuun mediakasvatusoppaaseen. Aiheita olivat muun muassa trollit, vloggaajan vastuu ja faktantarkistus.
Julkaistu 2017.

Uusi Inari

Uusi Inari on Suomen ensimmäinen pop up -paikallislehti, joka koetteli paikallisjournalismin rajoja.
Päätoimittamani verkkolehden julkaisuaika oli helmikuun puolivälistä maaliskuun puoliväliin vuonna 2015. Tuona aikana toimitus asui ja teki työtään Inarissa.
Työ rahoitettiin pääosin joukkorahoituksella.
Julkaistu 2015.

Wahlroos: Epävirallinen elämäkerta

​Teimme Tampereen yliopiston vierailevan professori Tuomo Pietiläisen johdolla auktorisoimattoman elämäkerran Björn Wahlroosista. Olin paitsi yksi kirjan 26 kirjoittajasta myös osa pienempää editointitiimiä, joka vastasi kirjan tyylin yhtenäisyydestä. Teos oli ehdolla Tutkivan journalismin yhdistyksen myöntämän Lumilapio-palkinnon saajaksi.
Into Kustannus 2013.

Suunnistusseura RasTiimin 20-vuotishistoriikki

Kirjoitin yhdessä Veikko Vähäsöyringin kanssa historiikin RasTiimi ry:n kahdestakymmenestä ensimmäisestä toimintavuodesta.
Julkaistu 2010.